Repeat Paper Contract

Salam semua… yes, im the repeaters.. tahun ni terpaksa ambik intersesi sebab failed contract.. im ok if i deserved to but in this situation i strongly believed that im ones of her victims. carrymark 19.5/30% and tambah final aku dapat D solid.. kalau ikot gred dan pemarkahan its mean untuk final paper yakni 70%  aku just dapat dlm 10% per 100%.. i had answered all the question.. memang ada soalan yang tak sure jawapan dan ada yang tak tau langsung. but then aku jawab semua. Just 2,3 soalan pat A (each 5mark) yg tak tau nak jwb but i tried. Macamna pulak aku dapat 10%?? wheres 90%.. actually aku dh apply untuk recheck but then result still sama cm membe2 aku yg lain. sikit pn x tukar. but then baru dpt tau yg lecturer yg recheck tu bestfriend lecturer aku yg pro failed-kan student. which means ada bias yg terang2 kat situ.. i really sad coz terpaksa ambik intersesi bulan ramadhan.. ANYWAY i’ll try my best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: